Panowie i Panie,
na bok spory i knowania:) wraca Liga Mistrzów.
Może ktoś zajmie się tematem typerskim dlatego proponuje gadułe nt. temat i jak ktoś obejrzy skróty niech się wypowiada
Dzisiaj grają:
Schalke- Porto – mój typ 2
Schalke nie jest w najlepszej formie i ma problemy z grą z przeciwnikiem “technicznym”
Olimpiakos-Czelsi 1
Grecy-gorące głowy i fanatyczni fani zgotują the Blues “jesień średniowiecza”
Roma- Real x
Real gra w LM słabo na wyjazdach, ten mecz będzie potwierdzeniem
The Reds- Inter 1
Typ jasny- nasi nie mają nic do stracenia a Rafa walczy o życie. Inter w słabej lidze włoskiej (słabej jak na warunki LM:)) idzie jak burza ale nic to mu nie da w Europie
Zapraszam do typowania i komentarzy
p.s Sergiusz daj na chwilę to gdzieś w widocznym miejscu:)
max
Maxiu
Moje typy:
Schalke – Porto: Remis, ...no chyba że okaże się prawdą, że Porto przyjechało bez bramkarzy. Słyszałem, że w zamieszaniu na lotnisku wszyscy bramkarze i masażysta zostali nadani na bagaż i siedzą gdzieś na Alasce. Mają co prawda nadmuchiwanego piłkarza, który ponoć jest niezłym bramkarzem, tylko trochę nim buja na wietrze.
Olimpiakos – Chelsea 0-2 … w Chelsea strzeli go.e ten taki dziki z tymi oczami wygladzonymi, no ten co kiedyś kopnął sędziego albo sędzia jego. Tego nie pamiętam.
Roma – Real – 1-1 … Obie drużyny są już zmęczone. Poza tym w Romie kibicuje Boniek, a skoro Boniek to zmieniam wynik na 0-2
Poll – Inter 3-0 ( 0-1 ) Poll lubi odrabiać straty. Ktoś dociekliwy może się dziwić, jak można wygrać 3-0 przegrywając 0-1?
Jacek Jarecki -- 19.02.2008 - 19:39Jak taki dociekliwy to niech skończy kurs i idzie do służb.
Ja wierzę w chłopaków, a poza tym, nie mam wyboru, skoro wyrus…
Max
Liga mistrzów wraca, czyli nuuuudyyyy…
Schalke – Porto x
Olimpiakos – Chelsea 2
Roma – Real x
Rafa B. & 10 “koszulek” i “ręcznik” – Inter 2
Pozdr.
ps. teraz bardziej zrozumiale?;)
Pijany Inkwizytor -- 19.02.2008 - 20:40pi
aleś zakręcił, nic nie kumam z tych prognoz…
lecę na żywo zobacze co tam się dzieje
Prezes , Traktor, Redaktor
max -- 19.02.2008 - 21:03Jest dobrze i źle
Królewscy do przodu, Szalkie też...
max -- 19.02.2008 - 21:20Prezes , Traktor, Redaktor
LIGA MISTRZOW SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I`m sexy motherfucker!
Mad Dog -- 19.02.2008 - 21:25Mad-
hools out!!!!
max -- 19.02.2008 - 22:01Dobra, jako ze zainteresownie spore
...(zaklinacz rzeczywistości)
to podsumowanie:
The Reds- do przodu
:)))) YNWA!!
Real Roma- prawie trafiłem a prawie to dwa żubry
Schalke też przód no a Czelski sie wybroniło
teraz już wiem czemu nie gram u buka:)
max -- 19.02.2008 - 23:04LIGA MISTRZOW SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I`m sexy motherfucker!
Mad Dog -- 19.02.2008 - 23:10YNWA!
Skoro nam do dupy idzie w lidze, to pewnie znowy wygramy Ligę Misiów. Osiemnaście lat czekam na tytuł majstra Anglii.To się nazywa wierność drużynie :-)
Brawa za Inter!
wyrus -- 19.02.2008 - 23:28Mad
pisałem że trollom out!
max -- 19.02.2008 - 23:48kurna niereformowalny
:)
Bezzzz trolli nie ma idolli!!!
LM SUCKS, SUCKS, SUCKS!!!
I`m sexy motherfucker!
Mad Dog -- 19.02.2008 - 23:55...
ładnie wytypowałem: trafność 0%
( co do tego czegoś, co oglądałem na żywca)Olympiakos i Chelsea grały jakby to nie była LM a polska druga liga: nuda, nuda, nuda ze znanym z Premiership syndromem totalnej dezorganizacji w grze “ofensywnej” londyńczyków..
Jakim cudem “koszulki” z Liverpool FC wygrały z Interem:P?
Pozdr.
Pijany Inkwizytor -- 20.02.2008 - 01:16Maksiu Szanowny
Czy my, w sensie nasza reprezentacja w piłce kopanej albo co innego, jesteśmy jakimiś mistrzami? Pytam, bo Pan Prezydent order przyczepia panu Beenhakkerowi do piersi. Może mi cóś umknęło?
Magia -- 20.02.2008 - 13:09Magio
jak to mówią: “rzadko, ale ma rację”
będziemy
:)))
max -- 20.02.2008 - 13:14Maksiu
To teraz jest nowa, świecka tradycja rozdawania orderów przed osiągnięciem szczególnych osiągnięć na polu oraz w dziedzinie? W sensie, na zachętę. To taki “dodatek motywacyjny” teraz jest?
Magia -- 20.02.2008 - 13:19uczuciami sie kierujemy
“nowa fala entuzjazmu”
generalnie tak jak piszesz, chociaż Leo to stary wyga i ten odrer, to wiesz lekko kwiatek do korzucha
max -- 20.02.2008 - 13:24Maksiu
Aaaa… to już rozumiem.
I teraz, jak ta fala entuzjazmu będzie coraz większa, to Pan Prezydent będzie ordery dawał za to, że się w ogóle ktoś zgodził pokierować naszymi reprezentacjami w różnych dyscyplinach?
Aaaa… to już nic nie rozumiem.
Pozdrawiam, bez orderu…
Magia -- 20.02.2008 - 13:31Nowa świecka tradycja
Polega właśnie m.in. na tym, że prezydent daje order gościowi (swoja drogą świetnemu gościowi), który sprawił, że kopacze dopiero zagrają w wielkiej imprezie. Inna tradycja polega na tym, że prezydent co chwile ogłasza żałobę narodową.
Pozdro.
wyrus -- 20.02.2008 - 13:35tylko do kibiców (chuliganom i trolom precz!)
Ustawiłem dzień drugi, jakby ktoś łaskaw, to proszę
max -- 20.02.2008 - 13:43Magio, też zapraszam, czasem od czapy luidzie trafiaja 6 w totka:)
prezydent odrobinę się wygłupił....
Świecka tradycja zaczerpnięta z Anglii lub Francji i sprowadzona do karykatury …ale skoro Beckham i Giggs mają w swoich kolekcjach Order Imperium Brytyjskiego, to czemu nie;)
Pijany Inkwizytor -- 20.02.2008 - 14:19